Dagvoorzitter, spreker, webinars en workshops

Medewerkers willen graag in een interactieve bijeenkomst worden bijgepraat over actualiteiten. Regelmatig verzorg ik interactieve workshops rond de ‘eigen woning’, ‘expiratie van lijfrentepolissen’ of ‘toekomstvoorzieningen’.

Als u een middag of avond voor klanten organiseert, kan ik als spreker optreden. Ik zal dan enerzijds als onafhankelijk deskundige spreken (verbonden aan de Erasmus Universiteit). Anderzijds probeer ik u zoveel mogelijk in de deskundigheid te betrekken.

Verder beschik ik over een heel groot netwerk van aantrekkelijke sprekers, zodat er over heel veel onderwerpen kan worden gesproken. Bijvoorbeeld:

  • Ronde tafel discussie rond de ficale positie van box 3 met de Universiteit van Amsterdam, fiscale journalistiek en leden VFBO: klik hier.

Brainstormen over mogelijkheden en onderwerpen? Bel gerust: 06-52017161.