Expertise

Dit is wat wij doen

Managen van kennis

image descriptionMedewerkers moeten worden bijgeschoold.  Hoe kan dat efficiënt en op een leuke manier?

OpleidingNU.nl geeft u de mogelijkheid zelf opleidingen samen te stellen (in eigen Look&Feel). Dit kan op elk terrein: kennis, toepassing en vaardigheden met of zonder (oefen)examens. Samen met onze kennis op het gebied van ict, inhoud en onderwijskunde bouwt u uw eigen omgeving. De kosten liggen veel lager dan u denkt.

Opleidingnu.nl is een onderdeel van Duoberg Consultants BV. Het platform is geschikt voor elke branche.

Dagvoorzitter, spreker, webinars en workshops

Medewerkers willen graag in een interactieve bijeenkomst worden bijgepraat over actualiteiten. Regelmatig verzorg ik interactieve workshops rond de ‘eigen woning’, ‘expiratie van lijfrentepolissen’ of ‘toekomstvoorzieningen’.

Als u een middag of avond voor klanten organiseert, kan ik als spreker optreden. Ik zal dan enerzijds als onafhankelijk deskundige spreken (verbonden aan de Erasmus Universiteit). Anderzijds probeer ik u zoveel mogelijk in de deskundigheid te betrekken.

Verder beschik ik over een heel groot netwerk van aantrekkelijke sprekers, zodat er over heel veel onderwerpen kan worden gesproken. Bijvoorbeeld:

  • Ronde tafel discussie rond de ficale positie van box 3 met de Universiteit van Amsterdam, fiscale journalistiek en leden VFBO: klik hier.

Brainstormen over mogelijkheden en onderwerpen? Bel gerust: 06-52017161.

Digitale Permanente Educatie

Digitaal is effectief, is modern, is efficiënt, is goedkoop en soms erg vervelend. Om dit laatste te doorbreken heb ik het platform opleidingNU.nl ontwikkeld.  Met dit digitale platform kan binnen vrijwel elke branche een eigen opleiding met eigen kennis worden ontwikkeld.

Basis- en vervolgopleidingen als een platform om permanet actueel te blijven. Zowel op het gebied van kennis, toepassing als vaardigheden.

Voorbeelden:

www.opleidingnu.nl Opleiding Natuur Apotheek Duurzaam beleggen Academie
BEST Academie Opleiding schade-experts Nivre PA-Wft Fintool

Publicaties

Wilt u een bijdrage voor uw Nieuwsbrief, website of tijdschrift? Neem contact met mij op via 06-52017161 of vul het contactformulier in.

Zie hier voor een overzicht van al mijn boeken, blogs en publicaties in tijdschriften.

Second Opinions

Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. U krijgt informatie aangereikt van een financieel adviseur, van een familie of vrienden of u leest op internet.

In veel gevallen is het prettig tegen iemand aan te praten. Iemand die luistert, de juiste vragen stelt en eenvoudig uitlegt wat er wel en niet haalbaar lijkt. In twee uur heeft u al heel veel informatie, zodat u zelf kunt beslissen welk keuzen gemaakt moeten worden. Het gesprek vat ik vaak nog even samen in een A4-tje, waarbij ik dan nog een kleine checklijst bijvoeg.

Het kan ook zijn dat u behoefte heeft om over een ontvangen financieel (deel)advies te praten. Ik leg het uit en geef inzicht in de gevolgen. Op deze manier heeft u een ‘second opinion’.

Mijn voorkeur gaat uit om elkaar te ontmoeten. Het liefst bij u thuis, maar het kan ook bij mij op kantoor. Soms is het handig om telefonisch of via Teams/Zoom te overleggen. Dat hangt een beetje van uw vragen af.

BEST Academie

bestDe opleiding BEST Academie™ (Basic Emotional Structuring) geeft de coach meer vaardigheden om onderliggende emoties bij gezondheidsproblemen bespreekbaar te maken. De BEST Academie leidt dan ook op tot psycho-puncturist.

Basic Emotional Structuring Test (BEST) is een snel uitvoerbare en non-verbale diagnostische test, ontwikkeld door psychiater en acupuncturist Dr. Hallym Calehr. Hij bracht in deze test de analyse van Freud samen met de basisprincipes van Ayurveda, de traditionele Chinese geneeskunde of de 5 elementenleer, muziek en homeopathie. BEST geeft binnen een paar minuten inzicht in iemands persoonlijkheidsstructuur. Tijdens de test wordt gewerkt met 10 houten, felgekleurde poppen die allemaal staan voor een verschillende emotie. De poppen werken als een genezende spiegel. Ze zetten iemand in beweging, zodat binnen een therapeutisch traject snel enorme stappen kunnen worden gezet. De BEST is gericht op het vinden van harmonie met het leven.

Het is mogelijk om de introductie-leergang te volgen (zie de site van de BESTacademie) of aparte workshops te ontwikkelen. Dit laatste hangt vooral af van de eigen ervaringen en opleidingen. Meer info: BESTacademie.nl

Wil je meer weten over de ontwikkelingen van de BEST academie?