BEST ACADEMIE

bestDe opleiding BEST Academie™ (Basic Emotional Structuring) geeft de coach meer vaardigheden om onderliggende emoties bij gezondheidsproblemen bespreekbaar te maken. De BEST Academie leidt dan ook op tot psycho-puncturist.

Basic Emotional Structuring Test (BEST) is een snel uitvoerbare en non-verbale diagnostische test, ontwikkeld door psychiater en acupuncturist Dr. Hallym Calehr. Hij bracht in deze test de analyse van Freud samen met de basisprincipes van Ayurveda, de traditionele Chinese geneeskunde of de 5 elementenleer, muziek en homeopathie. BEST geeft binnen een paar minuten inzicht in iemands persoonlijkheidsstructuur. Tijdens de test wordt gewerkt met 10 houten, felgekleurde poppen die allemaal staan voor een verschillende emotie. De poppen werken als een genezende spiegel. Ze zetten iemand in beweging, zodat binnen een therapeutisch traject snel enorme stappen kunnen worden gezet. De BEST is gericht op het vinden van harmonie met het leven.

Het is mogelijk om de introductie-leergang te volgen (zie de site van de BESTacademie) of aparte workshops te ontwikkelen. Dit laatste hangt vooral af van de eigen ervaringen en opleidingen. Meer info: BESTacademie.nl

Wil je meer weten over de ontwikkelingen van de BEST academie?